torstai 8. elokuuta 2013

Pellillinen raparperipiirakkaa

Uusi raparperisato on korjattu ja piirakkahan piti tietenkin pyöräyttää.
Tämä on helppo ja todella hyvä piirakka ja kun vielä kyytipojaksi siivu Ingmanin valkosuklaa kuningatar jäätelöä - siinä se!
Niin hyvää, ettei sanotuksi saa!
Tämäkin resepti on vanhasta reseptivihkostani joltain vuodelta
             4    munaa
             4 dl sokeria
            150 g sulatettua voita
            3 dl maitoa
            6 dl vehnäjauhoja
           3 tl leivinjauhetta
           raparperia, sokeria, kanelia,vaniljasokeria
Vaahdota munat ja sokeri
Lisää vuorotellen jauhoseos sekä voi/maitoseos
Levitä pellille leivinpaperin päälle
Lisää raparperi, sokerit ja kaneli
Paista 200 astetta n. puoli tuntia.


10 kommenttia:

  1. Näyttää ihanalta, kiva kun jaoit tämän reseptin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mielelläänhän näitä hyväksi koettuja jakaa :)

      Poista
  2. ai herkku,saiski lapset syömään raparperin raparperina vaan ei...ees piirakassa :D Ainoastaan hillokkeena menee...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. no ehkä he jossain vaiheessa innostuu raparperista kun huomaavat, että aikas lailla makeaa on sekin

      Poista
  3. Kiitos tämä on ihana, sopii omenillekin?

    VastaaPoista
  4. Oi nam, jotain hyvää pitää kylllä minunkin tänään leipoa :)Kivaa lauantaita!

    VastaaPoista